Erki-Kovács Zsuzsanna

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetem Pszichológia szakán, majd Felnőtt Klinikai Szakpszichológusi végzettségemet szintén Debrecenben szereztem, 2009-ben.

4 évig dolgoztam gyermekotthonban, illetve a Kőbányai Humánszolgáltató Központ Családsegítő- és Gyermekjóléti Központjánál ahol a felnőttek, illetve szülők egyéni pszichés támogatását végeztem, nevelési tanácsadást folytattam, baba-mama klubban tartottam előadásokat. Majd magánpraxis keretében foglalkoztam serdülőkkel és felnőttekkel, egyéni terápiás keretben.

Munkám során a családi élet sokrétű problémáival találkoztam mind családi rendszer, mind pedig egyéni elakadások, pszichés nehézségek szintjén.

Érdeklődésem középpontjában már akkor is a szülővé válás folyamata, a megváltozott élethelyzet okozta problémák, ki vagyok én, hol a helyem a saját életemben, így a szülői lét, annak megélése, vagy épp a megélés hiánya, szépsége, nehézsége állt, a hozzá kapcsolódó félelmekkel, szorongásokkal, hangulati ingadozásokkal. 2014- ben lányom, majd 2016-ban fiam születésével az elméleti, és tapasztalati tudás immáron saját élménnyel gazdagodott.

Az Alapítványnál elsősorban felnőttek számára nyújtok pszichés segítséget a szülői lét nehézségeivel, elakadásaival kapcsolatban. Emellett vállalok életvezetési, kapcsolati nehézségek, belső feszültség, szorongásos állapotok, hangulati labilitás, önértékelési- és önérvényesítési problémák, gyászfeldolgozás, önismereti igény terén is felkéréseket .

Leendő szülők kereshetnek a várandósság lelki támogatása, összehangolódás a babával (kismama relaxáció), felkészülés a szülői szerepre témákban, vagy épp a meddőséggel járó pszichés problémák feltárása céljából.

Munkám során az integratív szemléletet részesítem előnyben, több módszert ötvözve a terápiában. Ezek közül is szívesen dolgozom a relaxált állapotban megjelenő belső képekkel, és szimbólumokkal. 

Bővebben: www.erki-kovacs.hu


Erki-Kovács Zsuzsanna
Felnőtt klinikai szakpszichológus
+36 30 219 9525
erki.kovacs.zsu@gmail.com